Kultura

Silvani Tošić – Oskar za promociju tradicije i modni brend “Etno Glamour by Silvana”

U kristalnoj dvorani hotela Hajat u Beogradu, sinoć je održan prestižni događaj “Prvi Oskar Srbije”. Naša sugrađanka Silvana Tošić-novinarka Dopisništva RTS-a i dizajnerka, dobila je Oskara za izuzetne rezultate na promociji tradicije – kroz svoj modni brend “Etno Glamour By Silvana”.

U obrazloženju stoji da se Prvi Oskar Srbije dodeljuje već 20 godina pojedincima i organizacijama koji su ostvarili natprosečne rezultate u svom radu.

Među nagrađenima je bilo muzičara,pesnika,književnika,preduzetnika,velikih kompanija, novinara, lekara, modnih kreatora, doktora nauka, profesora – među njima mnogo žena. Iako nosi naziv Oskar Srbije, bilo je dobitnika iz čitavog regiona.

-Velika mi je čast što sam dobila ovo prestižno priznanje-Oskar je Oskar….Iako sam snažno verovala u svoju priču kada sam počinjala pre pet godina da radim ovo, nisam mogla da pretpostavim da će imati takav odjek-kaže Tošićeva i dodaje:

-Meni je osim priznanja veoma bitna činjenica da me je “pronašla” gospođa Kristina Madić iz sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije. Takođe, uspostavila sam kontakt i sa ljudima iz dijaspore. Sinoć sam imala i podršku mojih dragih manekena-Sanje Janković i Milana Stankovića-uspešnih, pametnih, lepih mladih ljudi. Veoma sam ponosna što sam Piroćanka…i iako niko nije postao prorok u svom selu”” ovo je dokaz da kvalitet uvek mnogi prepoznaju i nagrade. Zahvaljujem se i JP “Vodovod i kanalizacija”” i direktoru Zoranu Nikoliću na podršci kao i mojim dragim prijateljima na društvenim mrežama koji me prate iz svih krajeva sveta, kao i kolegama i medijima u Pirotu i Beogradu-poručuje Tošićeva.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker