Gradska hronika

Siležijama iz Sukova još mesec dana pritvora

Viši sud u Pirotu, na predlog Višeg tužilaštva produžio je za još mesec dana pritovr Draganu Pejčiću i njegovoj nevenčanoj supruzi Suzani Đorđević iz Sukova, koje policijska prijava tereti za silovanje i pomaganje u silovanju Pejčićeva pastorke i suzanine kćerke D.P.(22).

pirotski sudOvi nevenčani supružnicu uhapšeni su pre mesec dana, kada ih je  pastorka, odnosno kćerka prijavila da su  je od 2007. godine u viša navrata silovali. Osumnjičena S.Đ, majka žrtve se u početku bunila, a kasnije je čak i pomagala u zlostaljanju svoje kćerke.

Kako Pirotske vesti saznaju, u obrazloženju rešenja o produžetku pritvora navodi se da bi  puštanjem da se brane sa slobode, dvoje osumnjičenih mogli da utiču jedno na drugo, čime bi se ometao tok krivičnog postupka, kao i to da bi njihovo pusstanje da se brane sa slobode izazvalo  bes i gnev javnosti, s obzirom na težinu i način izvršenja krivičnog dela, kakvo se u ov0m kraju ne pamti.

Inače, u dosadašnjem toku istrage osumnjičena majka je priznala silovanje  i maltretiranje kćerke, ali je   u svojim izjavama bilo toliko kontradiktorna da je rakla čak , kako bi posle izlaska iz zatvora i dalje živela sa Pejčićem!?

P.V.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker