Sport

ŠF Libero počela sa radom – Oformljena grupa “Cicibani”

Najmladja selekcija Škole fudbala Libero, dečaci rođeni 2016. godine, učestvovala je na prvom memorijalnom turniru u čast Ace Mitića u Nišu. Škola fudbala „Libero“ je novu sezonu  počela 07. avgusta a vec 23.i 24. avgusta  će sa pet generacija dečaka učestvovati na turniru DRAGAN PANTELIĆ PANTA  u Nišu u čast legendarnog čuvara mreže FK Radnički Niš.

„Memorijalni turniru u čast Ace Mitića je prvi turnir koji igraju ovi dečaci i generalno možemo da budemo zadovoljni učešćem. Nažalost nismo uspeli da se plasiramo  u završnicu turnira i porazom od FK Crvena Zvezda smo završili svoje učešće. Čestitam svim dečacima na borbenosti i fer plej igri, dali su sve od sebe i ovo je jedno veliko iskustvo za sve dečake, roditelje i za nas trenere da ubuduće radimo jos bolje i jos kvalitetnije i da igramo fudbal sa najboljim ekipama u Srbiji“ – kaže, trener, Miloš Nikolić.

Zbog velikog interesovanja Škola fudbala  je formirala još jednu grupu – Cicibani, dečaci rodjeni 2018. godine koji će raditi dva puta nedeljno, upis je u toku, a sve informacije mogu se dobiti na instagram stranici skolafudbalalibero. U školi će i ove sezone raditi treneri sa UEFA licencama Miloš Nikolic, Bratislav Savić i Stefan Ćirić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker