Ostale vesti

ŠESTI SERB-CRAFT MEET-UP – Minecraft zajednica Srbije okupila se uživo u Hrvatskoj

SERB-CRAFT organizacija koja okuplja Minecraft igrače iz zemlje Srbije i regiona šesti put je organizovala tradicionalni meet-up – uživo. Ekipa je kompjutere ostavila kod kuće i uputila se ka ostrvu Krk u Hrvatskoj, a toplotu kućišta zamenila za toplotu sunca i peska. Adrenalin je generisan uživo, skakanjem u more, dobrom muzikom i zabavom u vodenom parku Istralandia, a obavezne stanice na izletima bili su Malinska i Zagreb. Bilo je mnogo smeha, mnogo divnih trenutaka zabeleženih fotoaparatom, učvršćivanja starih i formiranja novih prijateljstava koja će zasigurno trajati još dugo.

Zajednica SERB-CRAFT postoji već 13 godina, i odavno je narasla i van granica Srbije. Broji više od 150 hiljada igrača iz zemlje i regiona, a prema statističkim podacima iz 2016. godine, svako četvrto dete u Srbiji igra Minecraft, i to baš na SERB-CRAFT-u.

minecraftsrbija
foto Andrija Tomić

Želimo da rastemo još, trudimo se da konstantno unapređujemo svoj zabavni i edukativni sadržaj, realizujemo ideje svojih igrača i “odomaćujemo” svetske ideje.

S obzirom na to da su meet-up-ovi sada već i tradicija, već željno iščekujemo sledeći. U međuvremenu, vidimo se onlajn – na serveru! 

Sve informacije o SERB-CRAFT-u, kako se pridružiti serveru i društvene mreže organizacije možete pronaći na sajtu: https://www.serb-craft.com/ 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker