Politika

Šešelj:Krajnje je vreme da se radikalski poslanici vrate u skupštinu

Na predstojećim izborima očekujemo veoma dobre rezultate, još je rano za potpunu pobedu, ali krajnje je vreme da se radikalski poslanici vrate u skupštinu, morate priznati da ne vrede skupštinski prenosi bez radikalskih poslanika, kazao je večeras u Pirotu lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji je nakon razgovora sa članstvom u prostorijama SRS gostovao u emisiji “Oni kažu” na TV Pirot.

-Za ovih 11 meseci neprekidno putujem kroz celu Srbiju, gostujem na lokalnim televizijama i učestvujem na tribinama. Intenzivno sređujemo stanje u stranci i pripremamo se za izbore. Zadovoljni smo onim što smo postigli, ali radimo i dalje. Upisujemo sve veći broj novih članova, mahom mladih ljudi, ali nam se vraća i ono nekadašnje članstvo. Naša vrata su svima otvorena širom, osim onima koji su nam krali poslaničke i odborničke mandate-kazao je Šešelj i dodao da, kada je reč o politici oko Kosmeta, da su pogrešnu politiku vodili i prethodni i aktuelni režim.

20151023_202708(1)_resize

-I dosmanlijski i naprednjački režim su strašnu grešku napravili što su ušli u proces neravnopravnih pregovora, u kojima smo mi unapred predodređeni da budemo gubitnička strana pošto zapadne sile i dalje vode glavnu reč na Balkanu. Doduše, ne u onoj meri kao ranije, pojavio se i ruski faktor. Trebalo je zamrznuti taj konflikt i čekati povoljnije prilike da se vode pregovori-kazao je između ostalog Šešelj.

On je kazao i da koristi svaku priliku da se pojavi u javnosti, čak i u zabavnim emisijama, poput popularnih “rijaliti” šou-programa.

-Koristim svaku priliku da se pojavim u medijima s obzirom na postojeću medijsku blokadu prema nama. Svako učešće koristim za plasiranje političkih ideja i poruka-kaže Šešelj.

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker