Politika

Šešelj:Jedino smo mi u stanju da narodu sa grbače skinemo tajkune

Lider SRS dr Vojislav Šešelj danas je tokom svog boravka u Pirotu izjavio da se ova stranka odavno digla na noge, sve je masovnija, vraća se staro članstvo a posebno masovno ovoj stranci prisupaju mladi ljudi koji ranije nisu bili u strankama.

vojislav šešelj u pirotu

-Mi nudimo ozbiljnu i sposobnu vlast. Ne nudimo med i mleko. Ubeđeni smo da smo mi jedini u stanju da narodu sa grbače skinemo tajkune i narodu omogućimo da može pošteno da radi i zaradi. U poljoprivredi na primer, režim Borisa Tadića je uništio i poljoprivredu i mnoge druge privredne grane kada je DS 2008. doneo odluku da se jednostrano ukinu carine na robu iz EU i odmah nas je zapljusnula strana roba. Nemamo ni domaćeg pasulja, belog luka, voća, povrća, nemamo ni mesa ni mleka. Mi bismo vratili carine i stvorili našim poljoprivrednicima uslove za opstanak-kazao je Šešelj novinarima i dodao:

-Najvažnije je da kupujemo svoju robu jer onda pare ostaju u Srbiji, a ako kupimo stranu robu, pare idu u inostranstvo. Takođe, morali bismo da zaustavimo rasprodaju privrednih kapaciteta, raskrinkali bismo sve podvale i dosmanlijskog i aktuelnog režima-kazao je Šešelj, koji je nakon konferencije u prostorijama stranke sa simpatizerima stranke prošetao centrom Pirota nakon čega je održana tribina u Domu kulture.

foto Aleksandar Ćirić

 

 

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker