Sport

Seminar za sudije i sudije pomoćnike održan u Pirotu

U Pirotu je u sredu, 03.05.2017. godine odrzan po prvi put Stop seminar FS RIS za sudije i sudije pomocnike sa liste Zone “Jug”. 

seminar za sudije u pirotu
Sudije i pomocnici imali su prvo proveru fizicke spremnosti putem yo-yo testa za sudije i yo-yo ariet testa za sudije pomocnike. Nakon toga u sali Skupstine grada Pirota vrsena je provera teoretskog znanja sudija iz poznavanja Pravila fudbalske igre. Nakon zavrsetka testiranja, objavljeni su rezultati, i nakon toga usledilo je razgovor sa Komesarom za delegiranje sudija gdinom Sladjanom Misicem, koji je ukratko govorio o dosadasnjem radu sudija u toku prvesntva, i zahtevao posebnu paznju u nastavku, kada se zavrsava prvenstvo za nekoliko kola. Sto se fizickih i teoretskih provera tice, sudijama se obratio predsednik Tehnicke komisije SOS FSRIS gdin Milan Minic, kao i potpredsednik SSOS FSRIS gdin Jovan Bozovic.
Stop seminar su posetili i iskoristili priliku da pozdrave sudije i clanove komisije predsednik Okruznog Fudbalskog saveza Pirot gdin Vidojko Panajotovic kao i predsednik FS Grada Pirota gdin Vladica Tosic, koji su izrazili veliko zadovoljstvo jer je Pirot imao tu cast da ugosti i organizuje po prvi put Stop seminar sudijama sa liste Zone “Jug”.
Na samom zatvaranju seminara predsednik Tehnicke komisije SOS FSRIS zahvalio se na organizaciji Stop seminara gradu Pirotu, FS Grada Pirota i FS Pirotskog okruga i pohvalio izuzetne uslove koji su bili obezbedjeni za odrzavanje ovog seminara.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de