Oglasi

SBB nastavlja sa investicijama u Srbiji: Najbrži internet stiže u Pirot

SBB kompanija nastavlja da širi svoju GIGA mrežu i započinje besplatnu digitalizaciju Pirota, Kikinde i Požarevca, saopšteno je danas iz te kompanije.

SBB kompanija pre tri godine započela je projekat digitalizacije kako bi korisnicima u celoj Srbiji omogućila digitalne servise, EON kao revoluciju kada je reč o televiziji i internet do 1 Gbps. Danas je najavila da će ove usluge kroz nekoliko meseci biti dostupne za stanovnike još tri grada u Srbiji, čime će i oni imati pristup zvanično najbržem internetu u našoj zemlji.

Korisnicima naših usluga u tri nova GIGA grada, nakon završene digitalizacije, bez dodatnih troškova biće dostupni ne samo super brzi internet, već i digitalna televizija na do tri TV uređaja, visok kvalitet slike i zvuka, još veća stabilnost servisa i druge napredne funkcije. “, rekao je Vladimir Radović, Direktor Sektora za tehničku operativu SBB kompanije.

Posle Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Paraćina, Niša, Sombora, Leskovca, Valjeva, Užica, Zrenjanina, Vršca, Kruševca i Kraljeva, uskoro će i Požarevac, Kikinda i Pirot postati GIGA gradovi, u kojima će se brzine interneta u EON paketima povećati automatski  – do 1 Gbps u EON Premium paketu.

Tokom protekle tri godine SBB je, u okviru investicija vrednog 300 miliona evra, unapredio brzine interneta u 16 gradova i digitalizovao više od 90% korisnika, čime su usluge komunikacija, zabave i informacija postale još brže i za svakog korisnika donele još više mogućnosti.

EON paketi upola cene

SBB poziva sve one koji žele da postanu njihovi korisnici da iskoriste februarsku akciju EON paketa sa televizijom, internetom i telefonijom 15 meseci upola cene i uživaju u omiljenoj TV platformi u Jugoistočnoj Evropi, iskuse personalizovanu televiziju, EON Kids, gledaju omiljene TV sadržaje do 7 dana unazad na svim kanalima, ili uživaju u drugim naprednim EON funkcionalnostima započinjanju gledanja sadržaja na jednom, a nastavku na drugom uređaju- televizoru, mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, Video klub sa preko 19.000 atraktivnih naslova, kao i digitalnoj telefoniji i najbržem internetu i najbolje ocenjenoj mreži u zemlji.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker