Sport

Saška Sokolov za Pirotske vesti posle istorijskog uspeha u Berlinu: Bilo je neizvesno do poslednjeg hica

Prva dama pirotskog sporta, državna reprezentativka i učesnica paraolimpijskih igara u Riu prošle godine Saška Sokolov ispisala je sinoć nove stranice istorije pirotskog ali i srpskog sporta. Saška je u veoma jakoj konkurenciji takmičarki iz Velike Britanije, Ukrajine i drugih zemalja uspela da osvoji bronzano odličje na Evropskom paraatletskom šampionatu koje se održava u Berlinu u bacanju koplja. Saška do kraja šampionata ima još jedan nastup.

 

Kako je Saška kazala Pirotskim vestima ovim uspehom ona je opravdala očekivanja i stručnog štaba reprezentacije i svih kolega sportista sa kojima predstavlja Srbiju na ovom važnom takmičenju.

-Borila sam se do poslednjeg hica, bilo je odlično, uzbudljivo i neizvesno do samog kraja. Skoro mesec dana smo se pripremali za ovo takmičenje na Zlataru, radilo se naporno i, kako to obično biva, trud se isplatio. Vratila sam se posle povrede na najbolji mogući način. Osećala sam veliku odgovornost da se opravda poverenje i očekivanja stručnog štaba i drago mi je da sam u tome uspela-kazala je Pirotskim vestima Sokolova.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker