Sport

Saša Mitić: Imamo još vremena da se uigramo i spremni uđemo u nastavak prvenstva

Prijateljska utakmica

Dimitrovgrad – subota 27.02.2021.

FK “Balkanski” – FK “Jedinstvo” 3:0 (1:0)

FK “Jedinstvo”: Ivanov, Nikolov, Rančić, Petković, Milojević, Cvetković, Miloš Kostić, Filipović, Kovač, Bojan Kostić, Milošević.

Igrali su još: B. Đorđević, Ivanović, Ćirić, J. Đorđević i Nikolov.

U okviru priprema za nastavak prvenstva fudbaleri pirotskog “Jedinstva” odigrali su prijateljsku utakmicu sa “Balkanskim” u Dimitrovgradu. Za fudbalere “Jedinstva” bila je ovo još jedna jača profera trenutne forme. Strelci “Novomalaca” zatajili su na današnjoj utakmici, promašen je i jedanaesterac, i očigledno da je će trener, Saša Mitić, morati više da poradi na efikasnosti napadačkog reda.

Saša Mitić, trener “Jedinstva”, smatra da je “Balkanski” jedna od boljih ekipa u zonaškom rangu takmičenja. Forma “Jedinstva” nije na zadovoljavajućem nivou, pre svega u fizičkom smislu, a i ovog puta nije bilo dovoljno “rezervista”. Mitić nije zabrinut i očekuje da u nastavak prvenstva njegova ekipa uđe sasvim spremna.

“Oseća se umor od prošle utakmice sa “Vlasinom”. Praktično nemamo rezervni tim. Nekolicina igrača igrala je u sredu svih devedeset minuta, sada isto tako, stigao nas je umor, ali nisam zabrinut. Imamo ovih nekoliko dana da se još pripremimo do prvog kola i mislim da ćemo spremni ući u nastavak prvenstva.”

Prolećni deo prvenstva počinje narednog vikenda. Jedinstvo dočekuje ekipu OFK “Knjaz”.

foto: Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker