KulturaPirotsko kulturno leto

Saša Kovačević “zapalio” Malu scenu u Pirotu!

Jedan od najpopularnijih pevača zabavne muzike danas u Srbiji, fenomenalni Saša Kovačević održao je koncert za pamćenje u Pirotu pred veoma brojnom publikom na Maloj sceni u dvorištu Istorijskog arhiva u Pirotu. Kovačević je nastupio u okviru Pirotskog kulturnog leta, a od velikih koncerata, preostaje i koncert namenjen ljubiteljima žešćeg zvuka. Kultni bend Goblini nastupaju 13. avgusta, takođe na Maloj sceni. Dva dana pre Goblina, nastupiće i trenutno izuzetno popularni bend u regionu “Buč Kesidi”, takođe na Maloj sceni. Organizator koncerta je Dom kulture Pirot uz pokroviteljstvo Grada Pirota. 

-Pre svega publika može da očekuje dobru zabavu, dobru energiju ćemo slati sa bine, uvek se trudimo da damo maksimum bez obzira na to dal smo možda umorni-poručio je Kovačević. On je dodao i da uveliko radi na novim iznenađenjima za svoju brojnu vernu publiku.

-Trenutno imam devet ili deset stvari ali nekako čekam da se sve “slegne”, biće tu i nekih iznenađenja za publiku, nešto nalik na moje stare pesme, biće možda malo rege fazona i drugih noviteta, uz naravno spotove visoke produkcije, što je moja “stara boljka”, kazao je Kovačević.

 

 

Evo i atmosfere sa samog početka koncerta.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker