Gradska hronika

Saobraćajna policija: U poslednjih pet dana četvorica vozača vozili pijani, jedan pod dejstvom marihuane i hašiša

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, u prethodnih pet dana, zatekli su četvoricu muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanici.

Policija je u okolini Bele Palanke iz saobraćaja isključila četrdesetšestogodišnjaka za koga je utvrđeno da je upravljao „citroenom“ sa 2,99 promila alkohola u organizmu, dok je u Beloj Palanci isključen četrdesetčetvorogodišnji muškarac koji je vozio „ladu rivu“ sa 1,38 promila alkohola.

U kontroli saobraćaja u Pirotu zatečen je tridesetpetogodišnjak koji je upravljao automobilom „reno“ sa 2,23 promila alkohola u organizmu i tridesetogodišnji muškarac koji je vozio „golf“ sa 1,93 promila alkohola.

Takođe, policija je na području Pirota iz saobraćaja isključila dvadesetjednogodišnjaka koji je vozio „opel“ sa probnom vozačkom dozvolom i pod dejstvom marihuane i hašiša.

Svim vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave, saopštila je danas Policijska uprava Pirot.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker