Oglasi

Sani Optik – Poklanjamo vaučer od 3000 dinara

U savremenom Centru za vid i sluh u Pirotu sve građane očekuju brojne pogodnosti do kraja januara:

– besplatna provera vida i sluha,

– besplatne konsultacije za kontaktna sočiva,

– besplatna proba slušnih aparata

– poklon vaučer u vrednosti od 3.000 dinara za kupovinu dioptrijskih okvira vrednosti preko 9.999 dinara uz obaveznu kupovinu dioptrijskih stakala i naočara za sunce vrednosti preko 19.999 dinara. 

Posebna pogodnost za zaposlene u kompaniji TIGAR TYRES, OPŠTINSKOJ UPRAVI I JAVNIM INSTITUCIJA.

MOGUĆNOST KUPOVINE NA VIŠE MESEČNIH RATA BEZ KAMATE, PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE, ČEKOVA GRAĐANA I PLATNIH KARTICA.

Tradicija i iskustvo dugi 70 godina, 65 centara za vid i sluh u 45 gradova  u Srbiji i  Republici Srpskoj, čine Sani Optik lojalnim partnerom, a profesionalna usluga i stručno osoblje kvalifikuju nas kao Eksperte za vid i sluh.

Sa željom da se što većem broju naših klijenata širom Srbije dostupnim učini kvalitetan asortiman, prodajno mesto u Pirotu  nudi:

-dioptrijske i naočare za sunce poznatih brendova: Gucci, Saint Laurent, Mont Blanc, Salvatore Ferragamo, Baldinini, Roccobarocco, Blumarine, Escada, Nina Ricci, Furla, Ana Hickamann, Lozza, Police, Puma, Lacoste , Cerruti, Benetton i mnogi drugi.

– dioptrijska stakla i kontaktna sočiva svih vrsta,

– slušne aparate švajcarskih proizvođača: Phonak i Sonic.

– prateći pribor.

U skladu sa visokim zahtevima kvaliteta robe i usluga, klijentima nudimo ne samo odabran izbor modela, već i brzu i sigurnu uslugu ugradnje dioptrijskih stakala u okvire, izrade naočara, besplatne provere vida i sluha.

Kao dobavljač Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja, Sani Optik isporučuje medicinska pomagala preko recepta osiguranicima u Pirotu.

Centar za vid i sluh u Pirotu se nalazi na sledećoj adresi: Srpskih vladara B.B. u sklopu Hotela Ana Lux. br. tel 062/80-60-014 i 010 – 215-00-76.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker