Oglasi

Sani Optik poklanja vrednosne vaučere

Umanjite svoj račun za kupovinu u Sani Optiku

Sani Optik  najveći lanac optika u Srbiji počinje akciju podele vrednosnih vaučera svojim sugrađanima. Vaučeri su namenjeni kupovini dioptrijskih okvira, dioptrijskih stakala i naočara za sunce sa dioptrijom.

Svaka ostvarena kupovina dva okvira u iznosu od i preko 16.000 dinara uz obaveznu kupovinu dioptrijskih stakala, umanjuje se poklon vaučerom i to u iznosu od 4.000 dinara.

Preuzimanjem vaučera ujedno ostvarujete  i pravo na besplatnu proveru vida i sluha, a u okviru nacionalne kampanje koju ova kompanija sprovodi u svih 60 prodajnih objekata širom Srbije.

Iz kompanije naglašavaju da se posebno vodi računa o uslovima u kojima se dočekuju klijenti: provere vida i sluha se obavljaju u bezbednom okruženju i zakazanim terminima.

Kako do poklon vaučera?

Dakle, ukoliko su vam potrebni dioptrijski okviri ili naočare za sunce sa dioptrijom, odaberete željene proizvode u iznosu od i preko 16.000 dinara (dva okvira uz kupovinu dioptrijskih stakala) i na kasi dobijete vaučer koji vam odmah umanjuje iznos vaše kupovine za 4.000 dinara. Nakon kupovine dobijate još jedan vaučer koji možete pokloniti vama dragim osobama.

Trajanje akcije

 Vaučeri će biti dostupni i mogu se iskoristiti zaključno sa 28. februarom  2021. godine

Adresa i dodatne informacije

 Vaučeri su već dostupni na adresi:

Sani Optika

Srpskih vladara b.b. u sklopu Hotela Ana Lux. Ukoliko želite da dobijete dodatne informacije o asortimanu Sani Optika, kao i načinima i uslovima plaćanja kontakt je: 010/215-0076.

Posetioci  portala  “Pirotske vesti” svoj vaučer mogu koristiti po istim uslovima.

 

Plaćeni oglas

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker