Oglasi

Samouslužna perionica DEA Car Wash počela sa radom. Najjeftinije pranje auta u gradu. Uskoro na jednom mestu i restoran, prvi auto-plac u gradu

Moderna samouslužna perionica “DEA Car Wash” počela je sa radom na Kaleu, u Kozaračkoj ulici bb. Ova perionica nudi najpovoljnije pranje automobila u gradu, cena žetona je svega 50 dinara, na svakih kupljenih 10 žetona, dva žetona dobijate gratis. Već od 8. aprila na istom mestu počinje sa radom i TNG pumpa “DEA Petrol”, koja jedina u gradu svojim kupcima nudi zamenu plinskih boca za domaćinstvo i dostavu na kućnu adresu. Zapratite na instagramu stranicu “dea_carwash_petrol_caffe” da bi bili u toku sa velikim brojem promocija, popusta i pogodnosti koje nudi Dea kompleks. Radno vreme – 24 sata.

Na 1000 dinara potrošenih za kupovinu goriva, dobijate GRATIS žeton za pranje automobila u najsavremenijoj perionici. Ako sipate gorivo u vrednosti od 2.000 i više, dobijate na poklon tečnost za pranje stakala. 

U ponudi su i sve vrste kafa za poneti. Uskoro će na ovoj lokaciji biti otvoren caffe-restoran, a osim TNG,  u ponudi će biti i ostale vrste goriva. U planu je da vrlo brzo ovde zaživi i prvi auto-plac u gradu.

Sve informacije možete dobiti na telefon: 066 578 00 73.

Promo

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker