Gradska hronika

Samo za Program redovnog održavanja puteva iz budžeta Pirota 80 miliona dinara

Prema Programu redovnog održavanja ovih dana počela je realizacija prve partije a odnosi se na krpljenje udarnih rupa u gradu. Kako nam je rekao, direktor JP za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta, Slaviša Svilarov ova redovna aktivnost počela je najpre na pazarskoj strani Pirota.

“Krpljenje udarnih rupa počeli smo od naselja Senjak u ulicama Milivoja Manića, Danila Kiša, Save Kovačevića i tako dalje. Kada taj potes bude završen prelazi se na tijabarsku stranu, obuhavatićemo sva naselja i prometnije ulice. Planirano je da krajem ovog meseca, ili početkom avgusta krene sanacija kružnog puta a kasnije će uslediti aktivnosti u drugim seoskim sredinama i putevima. Kada je reč o pojačanom održavanju završeni su poslovi, kao što je poznato, u Vojnegovcu i Velikom Jovanovcu, a ono što sledi ovih dana jeste početak radova u selu Rudinje i Cerova. Takođe, uskoro će početi i asfaltiranje Ulice Revolucionarnih sindikata i Carice Milice.

Svilarov je istakao da u okviru pomenutog programa ima još dosta poslova koji će se realizovati do kraja sezone. Iz budžeta grada Pirota za Program redovnog održavanja izdvojeno je oko 80 miliona dinara.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker