Gradska hronika

Sajam zapošljavanja: E Mirolio planira da uposli za početak 350 tekstilaca, ogromno interesovanje

Jesenji sajam zapošljavanja u Pirotu u organizaciji pirotske flilijale Nacionalne službe za zapošljavanje održan je danas u sali Restorana “Gazela”. Interesovanje nezaposlenih je bilo ogromno organizacija vrlo dobra, a 25 poslodavaca ponudilo je preko 250 radnih mesta. Najtarženiji su bili tekstilci, radnici građevinske struke, bilo je i ponuda za rad u inostranstvu za zanatlije – električare a jedan od štandova je bio i štand Vojske Srbije, koja je raspisala nedavno konkurs za profesionalne vojnike, ali i za zapošljavanje civilnih lica za potrebe Vojske.

Interesovanje za rad u Vojsci je bilo izvan očekivanja, potvrdili su za Pirotske vesti na štandu Vojske, a svakako najveće interesovanje vladalo je za štandom kompnaije “E Mirolio” iz Dimitrovgrada, koja je odnedavno vlasnik pogona Aha Mure Prvi maj u Pirotu. Ova kompanija već nakon Nove godine planira zapošljavanje oko 350 radnika, pretežno tekstilne i srodnih struka, ali su planovi mnogo veći.

 

 

 

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Normalno da nije bilo zaiteresovanih za rad u vojsci. Ovo je sramota da se zove vojska ,pre svega sto su pripadnike iste srozali na rang nizi od cistaca ulica po visini plate,a o tretmanu kakav imaju da i ne govorimo.Druga stvar, niko vise nije budala da radi do 50 godine i potrosi najbolje godine a onda da dobije sut kartu pa na ulicu.U Vojsci su ostali samo oni koji su kreditno zaglibili pa moraju da ostanu ili previse vole tu uniformu svi ostali su otisli

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker