Gradska hronika

Sajam zapošljavanja – 43 poslodavca, 421 slobodno radno mesto

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) – Filijala Pirot organizuje Sajam zapošljavanja u četvrtak  20. oktobra, od 11 do 13 časova u sali „Gazela“, ulica Vojvode Mišića bb Pirot. Učešće je potvrdilo 43 poslodavca koji će ponuditi 421  slobodno radno mesto. Na sajmu učestvuju poslodavci sa teritorije sve četiri opštine pirotskog okruga.

Najveći broj slobodnih radnih mesta poslodavci su oglasili za radnike u tekstilnoj industriji, mašinskoj industriji, građevinskoj industriji u oblasti saobraćaja, referenti prodaje, ekonomski tehničari, kalkulanti, referenti prodaje životnog osiguranja, diplomirani ekonomisti, diplomirani mašinski i elektro inžinjeri u oblasti ugostiteljstva,  radnici elektro struke, građevinske struke i drugi.

Nacionalna služba poziva sve tražioce zaposlenja da posete sajam zapošljavanja u Pirotu i iskoriste priliku da se u neposrednom kontaktu sa poslodavcima informišu o slobodnim radnim mestima i uslovima rada, i predaju im svoje radne biografije sa kojima konkurišu za posao.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker