Srbija

Sajam automobila, 14. po redu biće održan oktobra u Hali „Čair“

“XIV Auto Moto Fest 2023 Niš” zakazan je od 6. do 8. oktobra, u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje.

U pripremi je Niški sajam novih automobila i prateće opreme, jedinstven u ovom regionu jer kao manifestacija opstaje već 14 godina. Pored ogromnog privrednog značaja sajam beleži i veliki broj turističkih poseta. Popusti i odlična ponuda zaštitni su znak niškog Auto Moto Fest-a od toga se neće odustati ni ovog oktobra. Kao i prethodne godine i ove će velika pažnja biće usmerena na NOVA hibridna, električna vozila, motocikle i elekto bicikle uz bogatiju i raznovrsniju prateću opremu.

U bogatoj ponudi Sajma pored putničkih i teretnog programa na sajmu će se naći i osiguravajuća društva.

Niški sajam je jedinstven u ovom regionu, koga posećuje ceo jugoistok, kao i veliki broj poseta iz centralne Srbije. Pored ogromnog privrednog značaja sajam beleži i veliki broj turističkih poseta, prvenstveno poslovnih, ali su tu i porodične kupovine.

Otvaranje sajma planirano je prvog dana u petak, 06.10.23 gde će pored samih organizatora prisustvovati veliki broj gradskih zvaničnika, kao i  privrednika iz svih delatnosti. U okviru pratećeg programa predviđen je muzički bend, folklor, plesna grupa, kao i još iznenađenja. Otvaranjem počinje i samo razgledanje ponuda na sajmu.  U subotu se očekuje najveća frekvencija posetilaca sajma, kao i najveći broj rezervacija, ugovaranja i kupovina automobila. Poslednji dan je dan za sumiranje utisaka, a zatvaranje sajma je u popodnevnim satima tradicionalno zvukom sirena svih izloženih automobila.

Predviđeni brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu: Volkswagen, Zhidou, Opel, Honda, Ford, Suzuki,  Toyota, Citroen, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Motogrini, Peugeot i Mercedes.

Organizator Auto Moto Fest-a je City Grupa a pokrovitelj je Grad Niš.

Sve dodatne informacije možete naći na https://sajamautomobila.com/

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker