Sa Globusom posetite carski Beč, zlatni Prag, osetite duh orijenta u Istanbulu…

S obzirom da je letnja sezona već završena lepo bi bilo da razmišljate o nekim putovanjima u toku jesenjih meseci. Po jako povoljnim cenama možete osetiti duh orijenta u Istanbulu, doživeti čari Budimpešte, osetiti energiju večnog Rima, posetiti carski Beč i zlatni Prag. Šopingujte u Milanu, uživajte u najromantičnijoj regiji – Toskani, istražite Krakov, šetajte Berlinom, plovite gondolom po Veneciji ili doživite nostalgičnu turu (Višegrad – Trebinje  – Mostar – Dubrovnik – Sarajevo) Cene za prevoz i 2 noćenja sa doručkom se kreću od 75€ u zavisnosti od destinacije.

Ukoliko želite da zaboravite svakodnevne brige i pronađete svoj mir, nudimo vam relax vikend u Banskom. Oni koji vole kraće vikend ture mogu uživati u jednodnevnim izletima: Solun, Skoplje, Sofija, Sarajevo, Plovdiv, Temišvar, Golubac…
Pored toga agencija GLOBUS nudi klasična zimovanja od kojih je najpovoljnija susedna Bugarska sa svojim popularnim mestima poput Boroveca, Banskog, Pamporova.
Krenite sa nama u novogodišnju avanturu. Doživite “3,2,1, Srećna Nova godinaaa” trenutak uz prskalice i vatromet sa nama u jednom od evropskih gradova.
Pored nabrojenih putovanja kod nas možete uzeti najpovoljnije aviokarte  sa polascima iz Niša, Beograda i Sofije. Nudimo i putno zdravstveno osiguranje kako biste bili bezbrižni i bezbedni na svom putovanju.
Pratite nas na društvenim mrežama:
fb: Globus Pirot
in: globus_pirot
Kontaktirajte nas na broj telefona 010/311-165 ili nas posetite u ul. Srpskih vladara broj 72.
Očekujemo vas!
plaćeni oglas

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar