Sa agencijom “Globus” na nezaboravno jesenje putovanje, doček Nove godine…

Poštovani sugradjani, ukoliko ste zainteresovani za neko lepo jesenje putovanje, da Novu Godinu dočekate u nekom lepom evropskom gradu ili pak u nekoj dalekoj egzoticnoj destinaciji, da posetite neku od planina koje nude fantastične uslove za skijanje i uživanja na snegu, da odmorite od napornog rada i vikend provedete na malo drigačiji način, posetite našu turističku agenciju “Globus A&M”koja se nalazi  u uluci Srpskih Vladara 72 (pored Opšine). U ponudi nudimo aranžmane za sve moguće destonacije, vaše je samo da odaberete! Putovanja su ta koja se dugo pamte. Putujući, dobijate priliku da upoznate nešto novo, nove ljude, iskustva, nove kulture…

Agencija ” Globus ” predlaze da posetite Prag (od 69 evra), Budimpeštu ( od 39 evra), Veneciju ( od 69 evra), Milano ( 119 evra), Berlin , Krakov, Atinu, Solun… U pitanju su aranžmani u trajanju od 4-6 dana (2-3 noćenja), po jako pristupacnim cenama. Za one koji ne mogu da izdvoje toliko vremena, preporučujemo vikend varijante tipa odlazak do Banskog u periodu od 11.11.-13.11. dva puna pansiona sa prevozom iz Pirota po ceni od 65 evra ili tura koja obuhvata obilazak Višegrada-Trebinja-Dubrovnika-Mostara i Sarajeva u trajanju od 4 dana i dva polupansiona u Trebinju sa prevozom po ceni od 69 evra. Jako su popularni i jednodnevni izleti koji obuhvataju kombinaciju razgledanja gradova, poseta operi ili baletu kao i šoping varijante. Nudimo izlet do Sofije (9,99 evra) ,Soluna (19,99evra) i Šoping u tržnom centru Pandorf i poseta Beču( 35 evra).

dscf4061_resize

Nova Godina je sve bliže. Trebalo bi razmišljati o tome kako i gde provesti najluđu noć. U ponudi su Pariz, Barselona, Venecija, Sofija, Toskana, Solun, Atina, Beč, Budimpešta, Milano, Krakov, Ohrid, Budva…i jos mnogo toga, po jako finim cenama. Posetite nas i uverite se u to.

Vodimo vas na koncert   20.11. jedne od najpopularniji grupa bivše Jugoslavije – Bijelog dugmeta po ceni od 3.180,00 polazak je iz Niša. Cena obuhvata  prevoz do Beograda i nazad kao i ulaznicu za koncert.

Moramo napomenuti da su aranžmani za predstojeće leto 2017. godine počeli sa prodajom. Iskoristite First minute ponude i obezbedite sebi letovanje po jako niskim cenama. Trenutno je aktuelna prodaja hotela u Grčkoj.

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar