Sport

Rukometašice počinju borbu za bodove

Ovog vikenda rukometašice Pirota nastavljaju borbu za bodove u okviru prolećnog dela prvenstva Prve lige “Istok” – grupa B. Kako sada stoje stvari, imajući u vidu epidemiološku situaciju, rukometašice Pirota u subotu će, u Hali “Kej” igrati zaostalu utakmicu 7. kola sa Naisom 2 iz Niša. Trener rukometašica Pirota, Nina Tošić, kaže da se u ovom periodu vredno radilo, fizička spremnost rukometašica je dobra, ali su izostale trening utakmice. 

“Zbog epidemiološke situacije nismo imale trening utakmice. Mnoge ekipe koje smo kontaktirale nisu imale mogućnosti da se odazovu, pa sam odlučila da odigramo trening utakmice za rukometašima Pirota. Ali, bez obzira na sve okolnosti dobro smo radile, jeste malo bilo otežano, pre svega da se iskristališe taktički deo. Fizički smo potpuno spremne i srećna sam što imam na raspolaganju sve igračice. Ni jedna nije bolesna, niti u samoizolaciji. Malo je bilo problema zbog povremenih odsustva sa treninga jer su neke od devojaka radile. Ipak, sve je u redu i spremno dočekujemo ekipu Naisa dva. Nadam se da Krizni štab neće zabraniti nastavak prvenstva, igraćemo bez publike, ali smo se uželele utakmica” – izjavila je Nina Tošić.

Rukometašice Pirota jesenji deo prvenstva završile su na prvom mestu bez poraza. Cilj je osvajanje prvenstva i plasman u viši rang takmičenja.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker