Sport

Rukometašice Pirota pružile odličnu partiju, ipak ostale bez bodova

Rukomet: Super B rukometna liga za žene

Prokuplje: Sportski centar “Dr Zoran Đinđić”

ŽRK Topličanin – ŽRK Pirot 30 : 28 (18:15)

ŽRK Pirot: Lucija Čvorović, Svetlana Filipović, Mila Potić, Jovana Jovanović 2, Ivana Savić 1, Ivana Ćirić 4, Selena Tančić 3, Simona Tančić 6(K), Teodora Markov, Anja Spasić 4, Ana Tolić, Maša Načev, Anita Drinić 8, Andrijana Ranđelović.

Rukometašice Pirota, kako nam je rekla trener, Nina Tošić, bile su ravnopravan rival Topličaninu i prema svemu zaslužile, ako ne pobedu, najmanje nerešen rezultat. Međutim, u ključnim trenucima, dva i po minuta pre karaja meča, pri rezultatu 28:28 usledile su neshvatljive odluke sudija, domaća ekipa je iskoristila posed lopte i uspela da obezbedi pobedu od dva gola razlike.

“Zaista mi je žao jer su devojke pružile fenomenalnu partiju. Ispoštovale su u potpunosti naš dogovor iz svlačionice i dale sve od sebe. Uz maksimalno zalaganje, neverovatnu energiju, minimum grešaka, zaslužile su makar bod na gostovanju u Prokuplju. Oba poluvremena su odigrale bez oscilacija u ritmu, krajnje požrtvovano, ali eto desilo se da su sudije, ponekad, imale različite aršine, a pogotovo pred sam kraj kada se odlučivao pobednik. Ipak, ja sam veoma zadovoljna, jer ovo je igra koju očekujem od mojih rukometašica i nadam se da će tako biti u subotu, od 18 časova u Hali “Kej”, u susretu sa ekipom Halas Jožef iz Ade” – izjavila je Nina Tošić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker