Sport

Rukometašice Pirota ne znaju za poraz, svoj kvalitet trebalo bi da potvrde u razigravanju za viši rang

Rukomet: PRL “Istok” – grupa B 

Pirot: Sportski centar Hala “Kej” – 19 časova

ŽRK Pirot – ŽRK Rtanj 31 : 23 (14: 12)

ŽRK Pirot: Maša Načev, Mila Potić, Lana Janićijev, Ivana Savić, Jelena Stojanović, Ivana Ćirić, Selena Tančić, Simona Tančić (K), Anja Spasić, Ana Tolić, Lana Petrović, Anita Drinić, Iva Georgijev, Zorana Kostić, Andrijana Ranđelović.

Rukometašice Pirota nastavljaju seriju pobeda. U dosadašnjem toku prvenstva ostvarile su maksimalan učinak i pokazale da su davno nadvisile ovaj nivo takmičenja. Večeras su ubedljivo savladale Rtanj iz Boljevca, a veća minutaža pružena je i mlađim rukometašicama.

Trener pirotskih rukometašica, Nina Tošić, kaže da je pobeda očekivana i da je ovo, opet, bila prilika da se pruži šansa mlađim rukometašicama.

“Ekipa Rtnja nije došla kompletna, ali bez obzira na to, ipak, puna dominacija bila je na našoj strani. Bilo je dosta tehničkih grešaka u našoj igri, ali sa druge strane dali smo šansu mlađim rukometašicama. Iva Georgijev spela je da se upiše u listu strelaca. Zadovoljna sam odnosom prema radu i za mlađe igračice je nagrada da budu u prvom timu na jednoj zvaničnoj utakmici. Bile su dobre i u odbrani i na svakoj utakmici dobijamo na kvalitetu. Imaćemo pauzu za uskršnje praznike, preostala su još tri kola, a onda nas čeka razigravanje za ulazak u viši rang” – izjavila je Nina Tošić.

Foto: Ilija Pejčić Lika

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker