Sport

Rukometaši poraženi, sporno isključenje prelomilo meč

U zadnjem, 11. kolu jesenjeg dela prvenstva Prve lige istok ekipa RK Rtanj iz Boljevca savladala je rukometaše Pirota rezultatom 27:21, na poluvremenu 14:9. Utakmica je počela pola sata kasnije od predviđenog termina i ekipe nisu imale dovoljno vremena za zagrevanje.

Na startu utakmice, rukometaši Pirota bili su slabi u odbrani i realizaciji. U prvom poluvremenu ponovo je blistao golman Aleksandar Jelić koji je odbranio više teških udaraca. Piroćanci su u drugom poluvremenu pokazali znatno bolju igru u odbrani, ali i napadu što je rezultiralo da u 41. minutu izjednače rezultat na 17:17, a potom i dođu u vođstvo sa 17:18. Sigurnost u odbrani ulio je I golman ORK Pirot Mitar Stojanović. Rezultat je bio izjednačen do 56. minuta kada je na insistiranje kontrolora igrač ORK Pirot isključen na 4.min. Taj trenutak je prelomio rezultat na utakmici I omogućio Boljevčanima da dođu do pobede.

Za igrača utakmice proglašen je golman domaćih Saša Petrović, a u ekipi ORK Pirot istakla su se
oba golmana kao i Jovan Petrović i Stefan Aleksić.

.

SASTAV ORK PIROT: IVANKOVIĆ UROŠ 1, ĐURIĆ PETAR,MITROVIĆ ĐORĐE, LILIĆ VUK,CVETKOVIĆ DIMITRIJE 5, NIKOLIĆ ALEKSANDAR,
STOJANOVIĆ MITAR, ŽIVKOVIĆ VELJKO, PETROVIĆ JOVAN2, KOSTIĆ FILIP, JELIĆ ALEKSANDAR,VUKOVIĆ SAŠA 2, GLIGORIJEVIĆ MILOŠ 5,
ALEKSIĆ STEFAN 6.

PROLEĆNI DEO PRVENSTVA POČINJE 3.- 4. MARTA 2018. GODINE

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker