Sport

Rukometaši Pirota olako prepustili bod Nišlijama

Prva rukometna liga – grupa B

Niš: OŠ “Mika Antić”

RK Nišava – ORK Pirot 30:30 (15:14)

ORK Pirot: Gabrijel Asković, Saša Viković, Veljko Živković, Dimitrije Cvetković (k), Nikola Zlatković, Mišel Gogov, Dušan Aleksić, Marko Mohsin, Stahinja Stojanović, Danijel Đorđević, Marko Jovanović, Aleksandar Jordanov, Mihajlo Manić, Aleksandar Cvetković, Dušan Đorđević.

Odigravanjem zaostale utakmice sa ekipom Nišava iz Niša rukometaši Pirota, praktično, počeli su prolećni deo sezone. Mada bez ijedne pripremne utakmice, na šta je uticala epidemiološka situacija, rukometaši Pirota pružili su dobru partiju u Nišu, i kako nam je rekao trener, Saša Ljubinković, olako je bod prepušten Nišlijama.

“Očekivali smo da će ovo biti teška utakmica, pre svega zbog poduže pauze koju smo imali. Dobro smo otvorili utakmicu, i pokazali da smo bolja i spremnija ekipa od rivala. Međutim, tokom utakmice imali smo padove u igri, što je sigurno odraz toga da tri- četiri meseca nismo odigrali ni jednu prijateljsku utakmicu, niti kontrolni meč. Ovo je za nas bila i prvenstvena utakmica i kontrolna. Na poluvreme smo otišli sa golom zaostatka, ali smo u nastavku igre pružili mnogo bolju partiju i napravili razliku od dva-tri gola. Opet je došlo do pada koncentracije i možemo samo žaliti za izgubljenim drugim bodom. Sada imamo vremena da se još bolje uigramo jer nas naredna utakmica očekuje za dve nedelje kod kuće, kada ćemo se sastati sa ekipom Mladost iz Vranja”- kaže Ljubinković.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de