Lokalna samouprava

RRA JUG: Radionica  „Uloga inovacija u komercijalizaciji proizvoda“

Regionalna razvojna agencija JUG  organizuje radionicu “Uloga inovacija u komercijalizaciji proizvoda”. Radionica će biti  organizovana 11. decembra sa početkom u 15 časova  preko Zoom platforme, u okviru projekta  “Digitalization and Startup Ecosystem Development”.

Radionica „Uloga inovacija u komercijalizaciji proizvoda“ je namenjena malim i srednjim preduzećima koje već imaju sopstvene proizvode ili rešenost da stvore nove proizvode, a cilj radionice je da  učesnike provede kroz sve faze od ideje  do uspešne komercijalizacije uključujući ulogu inovativnosti i inovacija.

-Ovom prilikom imaćete priliku da čujete Dr Nedeljka Milosavljevića, direktora Centra za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu. Doktorirao je polimerno inženjerstvo na Tehnološko-metalurškom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Postdoktorske studije završio je na Univerzitetu u Ohaju 2011. Znanje i iskustvo u polju transfera tehnologije i inovacija prikupio je na renomiranim institucijama poput Univerziteta Oksford, Univerziteta Haifa, kao i od privatnih institucija poput Ascenion GmbH.
Trenutno je predsednik Alijanse za biznis i inovacije, član međunarodnog odbora Asocijacije menadžera univerzitetskih tehnologija (SAD), član međunarodnog odbora Međunarodne mreže za transfer tehnologije (Kina), međunarodni partner u World Business Angels Investment Forum-u, senior konsultant i biznis developer za Oxentia-u (kompanija Univerziteta u Oksfordu), ekspert za Evropsku komisiju i WIPO, evaluator za EIC akceleratora, član odbora Saveta za omladinsko preduzetništvo i član odbora Savet za nauku i industrijsku saradnju. Suosnivač je dva start-up-a, oblast materijala i fin-tech-a. Ranije je bio potpredsednik Asocijacije evropskih profesionalaca za prenos nauke i tehnologije (ASTP) i član odbora HEPTech-a-saopštavaju iz RRA JUG.

Agenda radionice „Uloga inovacija u komercijalizaciji proizvoda“ je sledeća:

15:00-15:45 – Od ideje do proizvoda – Nedeljko Milosavljević
15:45-16:15 – Pitanja i odgovori

Ukoliko ste zaintresovani, možete se prijaviti putem linka za prijavu  – https://docs.google.com/forms/d/1eLvn33DwXN_DygezxoAedB8dAeNeVKvXdezwMgWQ-cc/edit?ts=5fc8c2f3&gxids=7628

Prijave su otvorene do 9. decembra do kraja dana.
Učešće na radionici  je potpuno besplatno.

Projekat Digitalization and Startup ecosystem development NiCAT realizuje u saradnji sa nemačkom razvojnom saradnjom koju sprovodi GIZ.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker