Ostale vesti

“Roda” – škola za trudnice: Besplatni seminari za trudnice i mame i u Pirotu

Udruženje “Klub beba i trudnica mama” organizuje širom Srbije besplatne seminare za trudnice i mame. Seminar će biti održan i u Pirotu, 10. marta od 17 sati. Sve informacije možete dobiti kontaktiranjem na mejl [email protected] a prijavu možete izvršiti OVDE.

Nagle promene raspoloženja, uznemirenost, razdražljivost, bol i tuga, su samo neka neprijatna stanja u koja upadne žena koja se tek porodila. Nije samo to. Promenilo se i telo, hormoni su nabujali, telo je nabujalo, ranjivi ste i slabi, ali i srećni i drugačiji kao nikad pre, jer niste više sami. Imate dete.

Treba brinuti o sebi tada. Nije to baš lako. Treba brinuti i o bebi. Nije ni to lako. Užitak je neverovatan, ali nije lako. Moderna mama mnogo toga zna, ali praksa pokazuje nešto drugo.

Kako da se nova mama izbori sama sa sobom, kako da pomogne sebi i bebi tada i kako da na najbolji i najpravilniji način prevaziđe postporođajne trenutke?

Na sva ova pitanja, a i šire, možete dobiti odgovore i savete lekara, možete se družiti sa ostalim mamama, razmeniti iskustva i na kraju dobiti i poklone, a možete i vi nekome pokloniti nešto, a oko svega će se, samo za vas, pobrinuti „Klub beba, trudnica i mama“.

DOGAĐAJ ZA TRUDNICE I MAME

Drage mame i trudnice, zadovoljtvo nam je da vas pozovemo na druženje u okviru seminara koji će se održati u 24 grada u Srbiji.

Seminare će voditi tim lekara koji će govoriti o svemu što vas zanima u toku trudnoće i nakon porođaja. Govoriće se o razvoju bebe iz meseca u mesec i njenoj ishrani i kada i kako započeti uvođenje nemlečne ishrane. Biće reči o važnosti ginekoloških pregleda i kada redovno nastaviti sa njima,takođe moramo da istaknemo da smo u Klub uveli i specijaliste oblasti fizijatrije, kardiologije,radiologije, psihologije,logopedije i još puno toga novog što ćemo predstaviti našim članovima u toku ove turneje.

KAMPANJA

Nacionalna kampanja “Pojačajmo svest o zajedništvu i povećanju nataliteta” koja ima cilj podrške roditeljima u Srbiji,koji će lakše uz savete,edukaciju,međusobnu podršku te na kraju i konkretnu pomoć,olakšati faze roditeljstva,pokreće udruženje Klub beba trudnica i mama iz Niša i počinje sa realizacijom 24.02. kreće od Zaječara i obilazi 24 grada u Srbiji.

TURNEJA KLUBA

Udruženje “Klub beba trudnica i mama” promoviše zdravlje, organizuje stručne skupove, savetovanja i druge oblike edukacije u oblasti zdravlja trudnica i novorođenčeta.Posluje nad teritorijom cele Srbije,a predstavništvo je u Nišu.Ovom prilikom vas pozivamo na učešće, u našim narednim aktivnostima u

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker