Sport

Reprezentacija Srbije do 21 godinu septembra na pripremama u Pirotu

Fudbalska reprezentacija Srbije, selekcija do 21 godine starosti, boraviće od 19. do 25. septembra na pripremama u Pirotu, pred prijateljski meč sa reprezentacijom Bugarske, koji se u Sofiji igra 27. septembra.

Kako se navodi u saopštenju menadžera reprezentacije U21, Nemanje Smiljanića, veliko je zadovoljstvo što će se mladi reprezentativci pripremati u Pirotu, koji je fudbalski centar ovog dela Srbije.

gradski stadion pirot

-Napominjemo da pored odličnih uslova za rad, velike zasluge za dolazak reprezentacije u Pirot pripadaju generalnom sekretaru Radničkog Draganu Jankoviću, koji nam je ponudio pomoć oko nalaženja smeštaja, izuzetnih uslova za treninge na stadionu, na raspolaganju ćemo imati takođe i Zatvoreni bazen sa teretanom i brojnim drugim sadržajima-navodi se u saopštenju.

-Od prvog kontakta do konačne odluke da izaberemo Pirot za mesto priprema, u konkurenciji još par gradova i superligaških klubova, Janković je izuzetno autorativno, činjenicama, ponudio pomoć oko obezbeđivanja smeštaja, uslova za trening na stadionu kao i dodatnih pogodnosti koje nudi Sportski centar Pirot, bazen, teretana, i uspeo je da nas ubedi da je Pirot pravi izbor-navodi se u saopštenju koga je potpisao Smiljanić.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker