Sport

Renovirani kultni košarkaški teren zvaće se “Svetislav Pešić”

U subotu će biti otvoren još jedan teren obnovljen u akciji kompanije MOZZART „Sto terena za jednu igru”.  Još jedan košarkaški teren koji je kompanija MOZZART obnovila u okviru akcije „Sto terena za jednu igru“ kroz koju obnavlja terene u gradovima širom Srbije svečano će biti otvoren u subotu, 15. avgusta u 17:30h u Pirotu.

14395520741851

Novi teren, poneće ime našeg proslavljenog trenera i apsolutno prvog imena koje se vezuje za košarku i Pirot, Svetislava Pešića.

Kako je teren dosad izgledao, možete pogledati OVDE.

Tim povodom, pozivamo vas da u subotu, 15. avgusta od 17.30 časova prisustvujete svečanom otvaranju terena u blizini keja u Pirotu, ulica Takovska br 22.

TEREN „SVETISLAV PEŠIĆ“ U PIROTU

Svečanom otvaranju prisustvovaće i Svetislav Pešić koji će uputiti prvi šut ka novim koševima. Povodom otvaranja terena, gospodin Pešić je pozvao svoje nekadašnje sugrađane da mu se pridruže u subotu:
„Dođite da zajedno otvorimo obnovljeno mesto na kom će naši klinci moći da igraju basket i druže se na jedan zdrav i ispravan način. Vidimo se u subotu“, rekao je Pešić. 

Teren „Svetislav Pešić“ u Pirotu, obnovljen je u sklopu društveno odgovorne akcije kompanije MOZZART „Sto terena za jednu igru“.

Kompanija MOZZART pripremila je i brojna iznenađenja za posetioce, između ostalog i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspešniji učesnici biće nagrađeni.

 

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker