Lokalna samouprava

REINTEGRACIJA: Šansa za nezaposlene – konkurs otvoren do 31. januara

Grad Pirot je jedan od nekoliko gradova u Srbiji u kojima se sprovodi projekat „Reintegracija II – dalja podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji“. Kako je Pirotskim vestima kazala pomoćnica gradonačelnika Milica Golubović, reč je o važnom projektu koji nezaposlenima iz ugroženih kategorija otvara brojne mogućnosti za obuku, prekvalifikaciju, dokvalifikaciju i da tako dođu do posla.

portret milica golubović

-U okviru projekta otvoren je javni poziv za zapošljavanje kod poznatog poslodavca. Svi zainteresovani mogu da se jave na poziv koji je otvoren do 31.1.2023. godine do 16h i ostvare mogućnost da se zaposle i ostvare stabilne sopstvene prihode za sebe i svoje porodice. Neka od dostupnih zanimanja su: vulkanizer, vozač (taxi), dispečar, pomoćnik kuvara, konobar, radnik u administraciji, električar za instalacije, radnik u proizvodnji (štamparija), trgovac, magacioner, pekar, kuvar i druga-kaže Golubovićeva za Pirotske vesti i dodaje:

-Važno je da se prijave svi zainteresovani koji možda i nemaju određena znanja i veštine za tražena zanimanja, a imaju nameru da se zaposle jer ćemo u okviru projekta sve koji su zainteresovani podržati kroz obuke da dostignu tražena znanja i veštine-kaže Golubovićeva.

Sva prateća dokumentacija i tekst javnog poziva može se pronaći na sajtu – www.reintegracija.net ili dolaskom lično na adresu Dobrosusedskog kluba Pirot – Dragoljuba Milenkovića 16 (lokal kod žomladinskog stadiona). Tu se može izvršiti i prijava na javni poziv najkasnije do 31.01.2023. godine do 16:00hZa sve dodate informacije možete se obratiti  u Dobrosusedskom klubu.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker