Lokalna samouprava

Raspisana javna nabavka za izgradnju kompleksa Otvorenog plivačkog bazena u Pirotu

Javna nabavka za izgradnju otvorenog plivačkog bazena u Pirotu raspisana je pa se očekuje da u narednih godinu do godinu i po dana Pirot dobije veliki kompleks otvorenog plivačkog bazena, kazao je u razgovoru za Pirotske vesti gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić.

Vasić je u razgovoru za Pirotske vesti kazao da će izgradnja otvorenog plivačkog bazena sigurno obeležiti ovu gradilišnu sezonu u Pirotu, koja se uveliko zahuktava.

-Završena je rekonstrukcija dvorišta u kompleksu zgrada u naselju Senjak, sa mnogo više parking mesta, fasade zgrada se uveliko rade, uskoro se završavaju radovi u Takovskoj, očekuju nas radovi za uređenje fasada zgrada u Dragoševoj ulici sa prednje strane, gledano sa trga, raspisana je javna nabavka za rekonstrukciju trga od banke Intesa do Euforije, urediće se parking iza Okruga, uskoro se raspisuje javna nabavka za uređenje parkinga kod tvrđave i malog parkinga iza solitera, Ulica Predraga Boškovića je počela da se radi, radiće se nekategorisani putevi, dosta ulica u gradu i selima, a očekujemo instrukcije nadležnih institucija za raspisivanje javne nabavke za rekonstrukciju Doma vojske. Očekujemo potpisivanje ugovora za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. U Regionalnoj deponiji se završava izgradnja objekta za sekundarnu separaciju otpada a raspisuje javna nabavka za mehanizaciju i nabavku opreme-kaže Vasić.

Po njegovim rečima, najznačajniji projekat je izgradnja otvorenog plivačkog bazena sa pratećim sadržajima i parkom.

-Reč je o površini od oko dva hektara, javna nabavka je raspisana i ja se nadam da će biti izabran izvođač koji će uspeti da odgovori zahtevima. Naša želja je da za narednih godinu do godinu i po dana Pirot dobije otvoreni plivački kompleks-kaže Vasić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker