Ostale vesti

Rascep u DS i u Pirotu

Demokratsku stranku je od ukupno pet odbornika u lokalnom parlamentu u Pirotu, po rečima mr Vladice Tošića, šefa Izbornog štaba Nove demokratske stranke, napustilo četiri od ukupno pet odbornika. Član Glavnog odbora DS-a i pomoćnik predsednika opštine Pirot Goran Stamenović kaže da su u pirotskom DS formalno stigla dva zahteva za iščlanjenjem iz stranke od strane odbornika.

download

Po Tošićevim rečima, koji je i sam napustio DS, Novoj demokratskoj stranci Borisa Tadića priključili su se odbornici dr Suzana Stanković, dr Milica Igić, dr Srđan Denčić i Ljubiša Jonić.

-DS je izgubila svoj identitet i političku prepoznatljivost u izgradnji demokratskog društva i zbog toga smo odlučili da svoju podršku damo NDS-u Borisa Tadića-izjavio je Tošić. Po nezvaničnih podacima primer odbornika sledi i pedesetak članova DS-a.

Član GO DS-a Goran Stamenović u izjavi Pirotskim vestima kazao je dasu do sad formalno stigla dva zahteva za iščlanjenjem iz DS-a.

-DS se jasno opredelila da će biti alternativa aktuelnoj vlasti. Od odbornika očekujemo da budu odgovorni prema stranci koja im je dala poverenje i odborničke mandate i da te mandate vrate Demokratskoj stranci-kazao je Stamenović.

A.Ć.

 

 

Slične vesti

2 Comments

  1. A sta je s direktorom regionalne sanitarne deponije? Bio kadar SPS, pa DS ga postavio na mesto direktora, kazu prelazi sad u SNS??? Sve za majku Srbiju!!

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker