Gradska hronika

Ranim uplatama do uštede – Piroćanci uveliko rezervišu letovanje

First minute ponude turističkih agencija za leto 2023. izazvale su veliko je intersovanje Proćanaca. Popusti  za rane uplate aranžmana aktuelni su tokom januara i februara, a kako kažu u turističkim agencijama, uštede su pristojne ako se na vreme isplanira letovanje. Najveći broj Piroćanaca će i ove godine letovati u Grčkoj i Turskoj a već sada je primetno veće interesovanje u odnosu na prethodne godine.

Najveće interesovanje Piroćanaca za rane uplate je za privatni smeštaj u Grčkoj i hotele u Turskoj gde je u cenu aranžmana uračunat i autobuski prevoz.  Maja Golubović iz turističke agencije Globuis kaže da je uvođenje novih avio linija iz Niša do Antalijske regije izazvalo veću  zainteresovanost naših sugrađana da komfornije putuju do izabranih destinacija.

Pored letovanja uveliko se rezervišu osmomartovska putovanja i putovanja za Dan zaljubljenih dok je za zimovanje ove godine interesovanje bilo slabije zbog nepovoljnih vremenkih uslova i nedostatka snega na planinama. Za putovanja, Pirćanci biraju bliže destinacije pa najčešće odlaze u Istanbul, Budimpeštu, Sarajevo kao i do Italije gde su im omiljene destinacije Venecija i Milano.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker