Lokalna samouprava

Rambo i Kesić promovišu peglanu i na Sajmu turizma u Beogradu

Organizatori tradicionalnog Sajma pirotske peglane kobasice istakli su zadovoljstvo ovogodišnjim izdanjem ove manifestacije.

Pomoćnik predsednika opštine Pirot zadužen za poljoprivredu Goran Popović kazao je da je namera da se narednih godina Sajam uzdigne na još viši nivo.

-Cilj nam je da Sajam preraste u jedan veliki brend Pirota, gde će doći tridesetak ili četrdesetak hiljada posetilaca, a planiramo da produžimo Sajam za još neki dan uz nove sadržaje koji će obogatiti manifestaciju-kazao je Popović.

sajam pirotske peglane kobasice 2016_14

Direktor Turističke organizacije Pirot Bratislav Zlatkov kazao je da je posećenost manifestacije na nivou od prošle godine, ali i da je bilo problema jer je određen broj posetilaca iz Bugarske ostao “zaglavljen” na granici i nije uspeo da dođe na Sajam.

-Meni je interesantno da su mediji preneli jako lepu sliku o Pirotu, što i jeste jedan od ciljeva. Trudićemo se da narede godine utičemo da se reše i ti problemi sa zastojem na granici, iako to nije u našoj ingerenciji-kazao je Zlatkov.

ACA_4715_resize

Vladimir Veljković, iz Organizacionog odbora, kazao je da će Rambo Amadeus i Zoran Kesić promovisati peglanu kobasicu i na najvećem sajmu turizma na Balkanu, koji se krajem meseca održava u Beogradu, ali da su obećali da će to raditi tokom cele godine.

Prilog TV Pirot

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker