Lokalna samouprava

Radovi u Ulici Stevana Sremca privode se kraju a Ulica Save Kovačevića će već naredne nedelje biti u funkciji za saobraćaj

JP za planiranje i izgradnju realizuje dve značajne investicije u gradu, uređenje Ulice Stevana Sremca i Save Kovačevića, ukupne vrednosti od blizu 40 miliona dinara. “U Ulici Stevana Sremca radovi se privode kraju, postavljeni su ivičnjaci i behaton kocke i do kraja ove nedelje se očekuje završetak asfalterskih radova” – kaže Slaviša Svilarov, direktor JP za planiranje i izgradnju.  Ulica Save Kočaveća biće u funkciji od sledeće nedelje, nakon završetka asfaltiranja ove saobraćajnice.

Na  lokaciji u Ulici Stevana Sremca, nakon završetka asfaltiranja, ostaje još ugradanja stubova javne rasvete i obeležavanje. Svilarov kaže da su stubovi poručeni od dobavljača iz inostranstva,  čim stignu počeće njihova ugradnja.   Naknadno će uslediti uređenje zelenih površina za šta je  zaduženo Javno preduzeće Komunalac. Ukupna vrednost radova u Ulici Stevana Sremca je 13,2 miliona dinara.

U toku su radovi na uređenju Ulice Save Kovačevića u dužini od oko 300 metara.  Pri kraju je  ugradnja ivičnjaka sa desne strerane od Pešačkog mosta prema bazenu. Sledeće nedelje se očekuje asfaltiranje i puštanje saobraćajnice u funkciju  a nakon toga sledi završetak i ostalih radova na trotoarima i uređenje parking mesta.  U ovom delu koji se sada uređuje predviđena su  62 parking mesta.  Cela investicvija na ovom  potezu vredna je oko 36 miliona dinara.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker