Lokalna samouprava

Radovi u naselju Đeram, renovira se ulica Berilovački put

U toku su radovi na rekonstrukciji ulice Berilovački put, gde će se najpre kompletno zameniti vodovodna mreža a ulica će na kraju biti potpuno preasfaltirana. Radove su danas obišli gradonačelnik Vasić i direktor JP Vodovod i kanalizacija Zoran Nikolić.

-Ovo je veoma važna ulica u naselju Đeram, prošle godine smo radili Jastrebačku ulicu koja je bila u sličnom stanju. Tako ćemo raditi i u ovoj ulici, radi se najpre vodovodna mreža u dužini od oko 1000 metara a nakon toga sledi potpuno asfaltiranje ulice. Značajno ćemo poboljšati kvalitet i bezbednost saobraćaja ljudi koji ovde žive a tako ćemo raditi i u ostalim naseljima. Najteži radovi su na menjanju vodovodne mreže, koja se dobrim delom ručno kopa zbog podzemnih instalacija da ne bi došlo do oštećenja i problema. To će potrajati dvadesetak dana pa molim ljude da budu strpljivi i da imaju razumevanje-kazao je gradonačelnik Vasić prilikom obilaska radova.

Direktor JP Vodovod i kanalizacija Zoran Nikolić kazao je da je vrednost radova oko šest miliona dinara.

-Sve ovo finansiramo iz sopstvenih izvora, od novca koji na ime računa za vodu plaćaju naših sugrađana pa se novac tako vraća. Ovo je jedno od tri gradilišta koja imamo, radi se još uvek u Ruzmarina, radi se ovde i u Izvoru. Imamo velikih problema zbog zabrane zapošljavanja imamo veliki manjak pre svega fizičkih radnika ali se trudimo da maksimalno ispoštujemo sve zahteve koji se stavljaju pred nas-kazao je direktor Nikolić.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker