Gradska hronika

Radovi na parkingu u Ulici Branka Radičevića u završnoj fazi

Uređenje parking prostora u Ulici Branka Radičevića ulazi u završnu fazu. Posle asfaltiranja, obeležavanja parking mesta, betonskih radova  pored jedne od stambenih zgrada, počelo je postavljanje čelične ograde koja predvaja parking od dvorišta OŠ “Vuk Karadžić”. Načelnik za urbanizam, stambeno komunalne poslove i građevinarstvo, Bojan Pešić, kaže da je preostao veoma mali deo finalnih radova koji bi trebalo da budu završeni ovih dana. Trenutno se postavlja ograda pored Škole i priprema podloga za betoniranje.

“Prema rečima nadzora i izvođača radova sa kojima imamo odličnu saradnju do kraja godine sve to treba da se završi i da relativno brzo parkink bude u funkciji, da građani mogu da ga koriste. Ostaje da preciziramo način korišćenja, tu će pre svega stanari da budu sagledani, postoje neke ideje oko toga, kako u koje vreme će ostali građani moći da koriste parking, ali to ćemo vrlo brzo da razrešimo. Važno je da naglasimo da je ulaz na parking samo iz Ulice Ćirila i Metodija”- kaže Pešić.

Ograda prema OŠ “Vuk Karadžić” visoka je 4 metra u delu gde se nalazi sportski teren, a  preostali dvorišni prostor ograđuje se ogradom visokom dva metra.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker