Lokalna samouprava

Radovi na mostu prate ugovorenu dinamiku

Nakon postavljanja prenapregnutih podužnih nosača mosta na Drugom ring ovih dana se radi na postavljanju oplata koje će primiti glavnu noseću betonsku konstrukciju, a tokom vikenda na posebnim nosačima, u most su ugrađene dve toplovodne cevi koje će povezati energanu Senjak sa postojećim toplovodom u Tijabari.

II ring ploča ITokom vikenda postavljene su dve toplovodne cevi dužine 36 metara, što je bio veoma značajan poduhvat, i ostalo je da se sa Pazarske i Tijabarske strane ugrade još po dve cevi dužine od po 12 metara, čime ćemo premostiti ukupnu dužinu od 60 metara. Ovim radovima spojićemo energanu Senjak sa Tehničkom školom, sa već urađenim toplovodom – rečeno je danas Pirotskim vestima u “Gradskoj toplani”.

II ring ploča IIIParalelno sa pomenutim radovima na ugradnji toplovodnih cevi, radi se i na postavljanju oplata koje će primiti glavnu noseću betonsku konstrukciju.

U prvoj polovini juna meseca biće potpuno betonirana noseća betonska konstrukcija, nakon toga idu ivičnjaci i asfaltiranje. Paralelno radimo i na pristupnim saobraćajnicama. Uz poštovanje ugovora, ono što je najvažnije izvođač poštuje dinamiku – kažu u Direkciji za izgradnju grada.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de