Sport

Radnički:Car Konstantin 4:0, Stojanović briljirao

Ekipa Radničkom u pripremnom meču sa ekipom Car Konstantin iz Niša bila je ubedljiva danas na stadionu kraj Nišave. Konačan rezultat je bio 4:0 za Radnički. Dva gola za “bele” postigao je Stefan Stojanović, a po jedan pogodak Milić i Spasić.

radnicki_1
Pogodak Stojanovića

Zadovoljstvo nakon meča u izjavi Pirotskim vestima nije krio ni trener Marjan Živković.

radnicki_2

-Stojanović je bio naša želja i letos, ali iz nekih opravdanih razloga nismo uspeli da ga dovedemo, ali sada jesmo. On to opravdava, a posebno sam zadovoljan odnosom prema igri. Njegovi kvaliteti kao strelca su neosporni, ali sam sada najprijatnije iznenađen i njegovim karakterom, odnosom prema igri kao i želji za igrom u defanzivi. Takođe, Milić je pokazao da nas da se polako uklapa u naš sistem igre, što je pokazao i golom, ali i jednom kvalitetnom igrom u defanzivi ali  i saradnjom sa saigračima. Generalno, cela ekipa je odigrala na vrlo visokom nivou za ovaj period priprema. Možda je rezultat protiv kvalitetne ekipe Cara malo previsok, ali je realan. Zadovoljan sam zalaganjem i odnosom svih igrača prema igri, odnosnom prema defanzivi pre svega, imamo još nekih problema u smirenijoj igri u ofanzivi i na tome će se raditi do početka prvenstva-kazao je Pirotskim vestima trener Živković.

stojanovic

Do početka prvenstva Radnički će odigrati još nekoliko utakmica, protiv ekipe Vlasine u Pirotu, 27. protiv Dinama iz Vranja, zatim utakmica kod kuće sa Mrštanima, a trenutno se traži jedan kvalitetan  protivnik za generalnu probu.

radnicki_4

radnicki_3

tekst, foto, video, montaža Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker