Sport

Radnički uspešniji od Jagodine u još jednoj proveri forme

U drugoj kontrolnoj utakmici Radnički Pirot je, na svom terenu, savladao Jagodinu sa 3:1. Golove za Bele postigli su Ristov, Janković i Đurović. Malobrojni ljubitelji fudbala, mada su pripreme tek nedavno počele, posmatrali su jednu vrlo dinamičnu i borbenu utakmicu oba rivala. Radnički je delovao sigurnije, uigranije od Jagodinaca i svoju dobru igru krunisao pobedom. Šef stručnog štaba “Belih”, Goran Lazarević”, zadovoljan je, pre svega, odnosom prema igri svojih fudbalera, i dodaje da je utakmica bila na nivou takmičarskih mečeva.

“Utakmica je imala, gotovo, takmičarski karakter. Imali smo i protivnika koji je hteo da igra i da se nadmeće. Moglo je da se vidi dosta dobih akcija, u vrlo prijatnom ambijentu, s obzirom da su i vremenski uslovi bili povoljni. Ovo je dobra provera za nas, imali smo period igre gde smo dominirali, bili bolji, ponekad malo inferiorni, ali sve je to u cilju napretka, da vidimo koliko možemo da napredujemo i tražimo neke stvari da bismo poboljšali igru. Momci odlično rade, nemam zamerki, verovatno ih stiže i umor, ali nadam se da će ići sve u dobrom pravcu” – izjavio je Lazarević.

Radnički je počeo utakmicu u sledećem sastavu: Marković, Petrov, Antić, Kamenović, Dojkić, Adžibaba, Đurović, Ristov, Janković, Stojanović, Ignić.

Igrali su još: Čudić, Mitov, Stojanov, Gajić, Stančić, N.Mančić, Stamenković, Tošić, Stojković, N. Nikolić, Petrović.

Foto: Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker