Sport

Radnički u nedelju dočekuje ekipu Pčinje

U sedmom kolu Srpske lige Istok  Radnički u nedelju  dočekuje  ekipu Pčinje od 15 i 30 na Stadionu kraj Nišave. Pobedom nad ekipom Vlasine „Beli“ su nakon turbulentnog perioda u vrehu tabele sa samo bodom zaostatka za drugoplasiranom Jagodinom.

Trener Radničkog, Goran Lazarević, kaže da je pobeda u Vlasotincu  zaslužena i da je trebalo da bude ubedljivija zbog brojnih  popuštenih prilika. „Strepili smo do kraja jer uvek iz takvih propuštenih šansi obično dolazi kazna. Momci su bili do kraja disciplinovani, odgovorni u defanzivi na kojoj instistiramo da bismo postizali rezultate u kontinuitetu“- kaže Lazarević.

Komentarišući ekipu Pčinje, lažarević je rekao da je  reč o takmičarski dobroj ekipi, punoj samopouzdanja. „Karakteran tim koji je u prošlom kolu gubio sa 3:0, preokrenuo i pobedio sa 4:3, što govori da su izuzetno motivisani i da veruju u sebe“ – rekao je Lazarević.

On kaže da će za „Bele“ ovo biti  zahtevna utakmica ali se nada da će njegovi fudbaleri uspeti da nastave sa dobrim igrama  koje pružaju već dugo u kontinuitetu i da će na utakmici u nedelju biti na svom nivou.

„Mi smo od početka bili na svom nivou osim u utakmici protiv Trajala gde smo podbacili. Igrali smo korektno i stvorili dosta prilika, nismo bili stabilni u defanzivi, dozvoljavali smo lake golove ali smo se podigli, popravili i sada možemo da očekujemo manje stresne partije. Od nas sve zavisi, od ovih momaka od kojih se očekuje da iz dobre igre donesu rezultat“ – rekao je, šef Stručnog štaba Radničkog, Goran Lazerević.

Na utakmici u  nedelju neće nastupiti povređeni Mitov, Ristov zbog parnih kartona  a pod znakom pitanja je Željko Dimitrov koji zbog povrede trenira slabijim intenzitetom.

Fudbaler Radničkog Miodrag Kamenović, pred utamicu sa Pčinjom, kaže da bez obzira što je njegov tim favorit to se ipak treba dokazati na terenu. „Vođeni prošlogodišnjim iskustvom i na početku ove sezone videli smo da je sve moguće zato  u igru moramo da uđemo maksimalno fokusirani i spremni da zabeležimo novu pobedu“- rekao je Kamenović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker