Sport

Radnički slavio u derbiju – “pali” Kruševljani 2:1

Radnički je danas na svom terenu u veoma teškom i neizvesnom meču uspeo da slavi protiv odlične ekipe Trajala iz Kruševca. Ovo je bio i svojevrstan duel dva odlična trenera, Marka Vidojevića, aktuelnog trenera Belih i nekadašnjeg trenera Radničkog, a sada Trajala iz Kruševca Gorana Lazarevića. Opšta je ocena da su ljubitelji fudbala mogli da uživaju u odličnoj predstavi, pobednika su odlučile nijanse što još jednom govori u prilog činjenice da je Prva liga izuzetno izjednačena. 

Strelac oba gola za Bele bio je fenomenalni Dimitrije Mita Pobulić. Ipak, trener Vidojević je kazao da su svi igrači igrali odlično, čestitao na pobedi, a čestitke je uputio i gostujućoj ekipi na odličnoj igri.

-Prvo poluvreme totalno otvoreno sa obe strane sa dosta situacija. Rano primljen gol, da smo im ostavili prostora koje su imali u prvom poluvremenu sigurno bi nas kaznili. Oni su imali kontrolu utakmice, imali dobre šanse, šanse smo imali i mi. Sve u svemu moramo biti zadovoljni jer je Trajal jedna od najboljih ekipa u ligi. Mi smo dali maksimum. Ono što nismo uspeli protiv Zlatibora uspeli smo danas-kazao je trener Vidojević.

Goran Lazarević, trener gostujuće ekipe kazao je da su njegovi puleni dobro otvorili utakmicu, na vreme postigli pogodak.

-Onda smo pomislili da je to kraj, igrači su bili malo smušeni u nekim situacijama, u jednoj od takvih smo primili gol. U drugom poluvemenu smo pokušali da sve preokrenemo. Radnički se branio svim silama, spustio se, iskoristili su par nekih situacija ali mislim da smo imali punu dominaciju i na osnovu ukupnog utiska mislim da nismo zaslužili da izgubimo. Fudbal je surova igra, ja se nadam da će negde da nam se vrati-kazao je trener Lazarević.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker