Ostale vesti

Radnički slavio evro-golom Alekse Petrovića protiv odlične Jagodine

Fudableri Radničkog, koje je na današnjem meču zbog bolesti prvog trenera Gorana Lazarevića vodio pomoćni trener Marko Mančić, kapiten legendarne generacije Radničkog koja se plasirala u Prvu ligu pre nekoliko godina, slavili su protiv odlične ekipe Jagodine minimalnim rezultatom 1:0. Fenomenalan gol postigao je Aleksa Petrović i doneo tri veoma važna boda Belima. 

Ekipu gostujućih fudbalera trenira bivši trener Radničkog Marko Vidojević. On je po završetku meča čestitao Belima na zasluženoj pobedi u teškom meču, koji je igran po vetrovitom i hladnom vremenu na stadionu Radničkog.

-Moji momci su prikazali više nego korektnu partiju, imali smo šta da pokažemo pirotskoj pubolici. Generalno, utakmica se igrala 50:50, evro gol Petrovića napravio je prevagu, mada i mi smo imali stativu pred kraj meča. Bilo je dosta energije i želje i sa jedne i druge strane, ali, po meni, kvalitet igre nije bio baš na nivou na kome je trebalo da bude. Ostaje žal za tim jednim bodom, koga smo, po meni, zaslužili-kazao je Vidojević.

Aleksa Petrović – junak meča!

Junak utakmice Aleksa Petrović kazao je da je bila teška utakmica.

-Još su noge teške od priprema, prvo je kolo, ekipa je pokazala karakter i bila prava na svakom delu terena. Pružila je svoj maksimum. Desilo se to da sam ja ušao i postigao pobednosni gol, lopta je legla na nogu, dobio sam lep povratni pas i ušla je baš gde treba i kako treba-kazao je Petrović.

reporter PV Ilija Lika Pejčić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker