Ostale vesti

Radnički se priprema za Super ligu: Imenovan novi sportski direktor – Dragan Tomašević

Dragan Tomašević novi je sportski direktor Radničkog iz Pirota. Ovo značajno pojačanje uprave Belih predstavio je danas predsednik Radničkog Zoran Nikolić. Reč je o istaknutom sportskom radniku, fakultetskom profesoru koji ima mnogo iskustva na rukovodećim funkcijama u sportskim klubovima. Tomašević je imenovan na predlog Dragoslava Jocića, vlasnika kompanije “Tref”. 

-Ja ću se potruditi pre svega da budem spona između Radničkog i FSS budući da neki dugoročni planovi mogu da uključuju i plasman u najveći rang takmičenja. Infrastrukturno i organizaciono Radničkog ne nedostaje mnogo, ali pre svega treba da podignemo našu školu, koja postoji ali ima dosta prostora za napredak. Moj rad će tu posebno biti vidljiv u relativno kratkom periodu. Takođe, pokušaćemo da kroz lične kontakte dovedemo još neka pojačanja-kazao je Tomašević.

Dragoslav Jocić Tref kazao je da je odlučio da se ponovo priključi klubu kako bi pomogao u ostvarenju ambicija. 

-Mislim da je došlo vreme da se uključim i da napravimo uspeh i plasiramo se što bolje. Doveo sam mog prijatelja da probamo svi zajedno da Radnički stavimo u vrh tabele pa sledeće godine da vidimo šta ćemo dalje-kazao je Jocić.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker