Sport

Radnički protiv Sinđelića igrao 2:2, odlično prvo poluvreme Belih, u drugom data šansa igračima na probi

Fudbaleri Radničkog danas su igrali protiv ekipe Sinđelića u još jednoj pripremnoj utakmici pred početak prvenstva Srpske lige. Beli su igrali odlično u prvom poluvremenu, kada je praktično igrao najjači sastav, dok je u drugom poluvremenu data šansa nekolicini igrača koji su na probi pa je došlo do očekivanog pada u igri što je odlična ekipa Sinđelića iskoristila i postigla dva pogotka, kazao je Pirotskim vestima trener Belih Aleksandar Kuzmanović.

trener Kuzmanović

-Prvo poluvreme smo praktično igrali u najjačem sastavu uz par igrača koji su izostali zbog bolesti i povreda. Igrali smo vrlo korektno prvo poluvreme protiv ekipe koja će, sasvim sigurno, biti u samom vrhu Srpske lige. U vrlo dinamičnom i interesantnom prvom poluvremenu dali smo dva pogotka, strelci su bili Marijan Milinković i Denis Ristov. Sinđelić je takođe imao jednu izglednu šansu ali je nisu iskoristili. Ne možemo biti nezadovoljni onim što smo videli u prvom poluvremenu naročito s obzirom na činjenicu da narednih dana očekujemo pojačanja, još dva, tri ili čak možda četiri igrača-kaže trener Kuzmanović.

Drugo poluvreme je pripalo Sinđeliću, trener Kuzmanović je dao šansu igračima koji su na probi, dok je Ristov morao na klupu zbog udarca koga je dobio pred kraj prvog poluvremena.

-Pad u igri bio je evidentan i očekivan tako da je to odlična ekipa Sinđelića iskoristila, postigla dva pogotka-kazao je Kuzmanović Pirotskim vestima.

 

 

 

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker