Sport

Radnički pretrpeo još jedan poraz, Bežanija slavila u Pirotu

Fudbaleri Radničkog danas su na svom terenu poraženi rezultatom 0:2 od ekipe Bežanije. Obema ekipama pobeda je bila izuzetno značajna, ipak Bežanija je pobedila, povela već u sedmom minutu golom iz penala, iako u zadnja tri kola nije postigla ni jedan gol. Trener Radničkog Goran Lazarević kazao je novinarima da njegovi igrači nisu imali dovoljno inicijative, agilnosti, a očigledno i da je previsok poraz u Novom Sadu od 5:1 ostavio traga na samopouzdanju igrača Radničkog. Ipak, uprkos porazu, trener Lazarević je istakao da ništa nije izgubljeno, da ima još da se igra, te da Radnički ima šanse da izbori opstanak u ovom rangu takmičenja. 

Aleksandar Stanković, trener gostiju kazao je da je ekipa Bežanije u Pirotu došla u jednom teškom psihološkom trenutku, što je bio slučaj i sa ekipom Radničkog. 

-Radnički je nezasluženo izgubio utakmicu u Pirotu, a zatim pretrpeo težak poraz u Novom Sadu. Moji igrači su svaki detalj ugovoren u svlačionici ispunili, iskazali ogromnu želju i htenje i postigli smo pogodak koga smo strašno želeli u pravom trenutku, na samom početku meča-kazao je trener Stanković.

Trener Lazarević je kazao da je ekipa Radničkog u meč ušla onako kako ne treba.

-Bežanija je u utakmicu ušla onako kako smo mi trebali da uđemo. Nismo nažalost uspeli da se oporavimo od šoka od prošle nedelje, onda gol primamo iz penala i mnogo nekih stvari koje nisu fudbalske i koje ne želim da polemišem niti komentarišem. Počeli smo da se bavimo nekim perifernim stvarima u koje su nas uvukli ljudi koje ne bih hteo da komentarišem. Mi nismo uspeli da se izvučemo iz zamke u koju smo sami upali-kazao je trener Lazarević i dodao da prvenstvo i dalje traje, ništa nije izgubljeno, samo je pitanje kako će ekipa da se oporavi i vrati nakon pomenutih poraza.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker