Sport

Radnički predstavio tim za nastavak sezone, počinju i pripremni mečevi

Predsednik Radničkog Zoran Nikolić predstavio je danas na konferenciji za štampu sva pojačanja pirotskog Radničkog. Po Nikolićevim rečima Radnički je nakon probnog perioda doveo nova imena a boje pirotskog tima u nastavku sezone Prve lige braniće Filip Stojanovski (Vardar Makedonija, juniorski reprezentativac Makedonije), Žarko Žerađanin(Inđija), Jordan Jovanović(Mačva Šabac), Miroslav Stamenković (Jagodina), Zlatko Liščević (Prigrevica), Stefan Petrić (Bosna, Istočno Sarajevo) i  Milan Nikolić(Filipini – Manila). 

Radnički napuštaju Emeke Emerum, Igor Grkajac, Miloš Rnić, Stefan Ćirić, Nemanja Matović, Miloš Živanović i Luka Petrović, kazao je predsednik Nikolić.

-Za nas je dobar rezultat, bar što se tiče ove takmičarske sezone, opstanak, a nakon toga ćemo raditi na tome da naša uloga u ovoj ligi bude što je moguće značajnija-zaključio je predsednik Nikolić.

Trener Belih Goran Lazarević kazao je da je neke od pojačanja i trenirao, a ostali su došli na osnovu preporuka.

-Nadam se da će svi oni biti prava pojačanja i da će nam pomoći u našem cilju. Osim na igračke kvalitete, obraćali smo pažnju i na njihive ljudske kvalitete, što je takođe veoma važno-kazao je trener Lazarević.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker