Sport

Radnički pravi tim za velika dela. Velike nad polažu se u sjajnog Kazahstanca Kulenova

Pirotski Radnički uveliko radi na dovođenju pojačanja koja bi pomogla Belima da u predstojećoj sezoni, zašto da ne, uspeju da ostvare istorijski uspeh i plasiraju se u Super ligu. Kompletna sportska štampa danas , pre svega Sportski žurnal, objavili su da se Radnički ozbiljno pojačava, da dolazi, kako piše Sportski žurnal, reprezentativac Kazahstana Izet Kulenov, ali i da se u Pirot vraćaju golgeter Marko Šarić, iz Čukaričkog, Uroš Momić iz Amerike, Stevan Jovanović, golman Budućnosti iz Dobanovaca, a očekuje se dolazak i Vuka Đorđevića iz Grafičara i Nikole Petrovića iz Radničkog iz Niša.

radnicki pirot

Predsednik Radničkog Bratislav Ćirić, kazao je za Pirotske vesti da će do kraja naredne nedelje Radnički imati kompletan tim za predstojeću sezonu Prve lige.

-Uprava je dala puno poverenje treneru Dejanu Čelaru da sastavi tim i mi se nadamo da će do kraja nedelje sve biti poznato-kazao je Ćirić.

Radnički su napustili Miloš Pati Spasić, vrsni golgeter koji karijeru nastavlja u Super ligi u Radniku iz Surdulice, a u Super ligu ide i Nikola Vlajković koji će braniti boje Novog Pazara. Bele napuštaju i Galeadis, internacionalac iz Grčke i Vusljanin iz Novog Pazara.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker