Sport

Radnički poražen u polufinalu Kupa RIS-a – Skandalozno suđenje sudijske trojke u Meševu

U polufinalu Kupa Regiona istočne Srbije Radnički je poražen u Meševu  rezultatom 2:0, rezultat na poluvremenu bio je 1:0.  Piroćanci su izgubili meč polufinala Kupa RIS posle skandaloznog suđenja sudijske trojke, Spasić (glavni) i pomoćnika Tasića i Antića, koji inače sude niži rang takmičenja. Tokom cele utakmice arbitar je iritirao čak i domaću publiku koja je  negodovala zbog odluka na štetu Belih.

Do  25-og minuta za goste nije dosuđen nijedan faul, dok je u  korist domaćina dosuđen i najmanji kontakt. Vrhunac je bio nedosuđen jedanaesterac posle starta na Nemanji Mančiću, dok je u drugom poluvremenu start Novaka Petrovića na loptu odmah označen kao prekršaj za najstrožu kaznu u korist domaćina. U otvorenoj ugri Radnički je u kombinovanom sastavu propustio dosta prilika, ali pored ovakvog suđenja, više se očigledno nije moglo.

Šef Stručnog štaba Radničkog, Goran Lazarević, kratko je  prokomentarisao da  ovakvo suđenje ne dolikuje ovakvim sportskim takmičenjima. “Nemam komentar na utakmicu u kojoj nismo imali ravnopravan tretman i nije nam dozvoljeno da se sportski nadmećemo. Sve što bih rekao bilo bi uzaludno i nikog ne bi mnogo pogodilo. Nadam se da će klub da se oglasi i zaštiti nas ubuduće od ovakvih siledžija. Meševu čestitam prolazak u finale Kupa”- rekao je Lazarević.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker